מתכונים למימונה

מתכון למרציפן

מתכון למרציפנים תוצרת בית – לכמות של כ-20 יחידות

המצרכים:

100 גרם שקדים מולבנים

100 גרם פיסטוקים קלופים

50 גרם אבקת סוכר

3 כפות סירופ רוזטה

אופן ההכנה:

טוחנים את השקדים, הפיסטוקים ואבקת הסוכר במעבד מזון ליצירת אבקה דקה.

מוסיפים את סירופ הרוזטה כף אחר כף, טוחנים יחד עד לקבלת מרקם של מרציפן. אם צריך, מוסיפים עוד כף רוזטה. אם המרקם דביק מדי, מוסיפים שקדים טחונים.

מגלגלים את עיסת המרציפן לגליל בקוטר של 1.5 ס"מ. אפשר לפזר על המשטח שקדים טחונים כדי למנוע הידבקות.

בעזרת גלגלת פיצה או שפכטל חותכים את הגליל לפרוסות ברוחב 1 ס"מ.

מודעות פרסומת

השאר תגובה