ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 


המצרכים:

  • 3 פלפלים אדומים בינוניים
  • 6 עגבניות קלופות חתוכות
  • כפית שמן זית
  • 6 שיני שום כתוש
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • 5 ביצים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 3/4 כפית פפריקה אדומה או חריפה או מתוקה (לפי הטעם)
  • כפית מרק עוף
  • מעט פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

  • מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את השום
  • אחרי שהשום זהוב מוסיפים את העגבניות ומנמיכים את האש
  • מרסקים את העגבניות תוך כדי בישול ומשאירים למעקב של כחצי שעה
  • לאחר הבישול של העגבניות מוסיפים את שאר התבלינים, מוסיפים את שאר התבלינים (לפי טעם), מערבבים ומשאירים לבישול איטי על אש נמוכה עד קבלת מראה דבשתי.
  • כאשר התבשיל מוכן שוברים לתוכו את הביצים ומבשלים כחצי שעה עד שהוא מוכן.




Go Back  Print  Send Page