ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

הרוטב מתאים לעוף, סטייק, דג מעושן וסלט עלים.

המצרכים:
  • 1 כף חומץ יין לבן
  • 1 כפית חרדל עדין או חרדל דיז'ון
  • קורט סוכר
  • 3 כפות שמן זית משובח
  • מלח, פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
  • טורפים את חומץ היין, החרדל, הסוכר ומעט תיבול של מלח ופלפל בקערה גדולה, עד שהתערובת הופכת לתחליב
  • מוסיפים את השמן בקצב איטי וטורפים עד שהרוטב הופך לסמיך



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים