ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

רוטב שמתאים לסלט עלים ירוקים.

המצרכים (ל-4 מנות):
  • 1 כף פרג
  • 1/4 כפית חרדל דיז'ון
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 בצל שאלוט קצוץ
אופן ההכנה:
  • מטגנים את הפרג במחבת טפלון על אש גבוהה לדקה, עד שהוא קלוי.
  • טורפים את החרדל והחומץ בקערה קטנה ומוסיפים את השמן בהדרגה
  • מוסיפים את הפרג והבצל הקצוץ לקערה ומערבבים היטב.


Go Back  Print  Send Page