ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

המצרכים:
  • 300 גרם סוכר
  • 150 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • 2 חלמונים
  • 400 גרם קמח
  • 150 גרם אגוזי לוז
  • 1 כף מיץ לימון
  • כפית סודה לשתיה

אופן ההכנה:
  • להקציף יחד סוכר, חמאה, ביצה וחלמונים
  • להוסיף אגוזי לוז, מיץ לימון וסודה לשתייה
  • לערבב בצק עד שמתקבלת עיסה אחידה
  • ליצור מהבצק כמה כיכרות (על פי גודל העוגיות הרצוי) ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עד שהבצק מזהיב
  • לאחר שהבצק מתקרר, חותכים לפרוסות דקות ומחזירים חזרה לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 12 דקות

  • אפשר להחליף את אגוזי הלוז באגוזים אחרים ואף לערבב כמה סוגים יחד


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017