ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

המתכון מתאים ל 6-8 מנות.

המצרכים:

למרק:
  • 1/2 ק"ג דלעת
  • 4-5 תפוחי אדמה חתוכים לשמיניות
  • 8 שיני שום חתוכות גס
  • 4 בצלים חתוכים לרבעים
  • סלרי אמריקאי - גבעולים חתוכים גס, העלים קצוצים
  • 5-6 ליטר מים
  • מלח
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 1/2 צרור נענע טרייה קצוצה או יבשה
  • 2-3 לימונים סחוטים
  • 2 כפות רסק עגבניות

לקציצות:
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 75 גרם פירורי לחם

אופן ההכנה:
להכנת המרק - שמים את הירקות החתוכים בסיר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מתבלים במלח ואבקת מרק. מבשלים כרבע שעה על אש קטנה. מוסיפים את הנענע, מיץ הלימון ורסק העגבניות. מבשלים כ- 10 דקות נוספות.
במקביל, מערבבים את מרכיבי הקציצות. יוצרים קציצות עגולות ומוסיפים למרק. מבשלים כ- 15 דקות על אש נמוכה.
ניתן להגיש את המנה כמרק או בתוספת אורז לבן.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים