ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





המצרכים:

  • 1 ק"ג קמח מנופה לבן או מלא
  • 50 גרם שמרים טריים או יבשים
  • 1 כף סוכר
  • כפית וחצי מלח
  • 4 כפות שמן
  • 2-3 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה:
  • שמים את כל המצרכים בקערה. מומלץ להתחיל עם 2 כוסות מים פושרים ולפי מידת הצורך להוסיף אם צריך.
  • לשים את הבצק עד שהוא רך ולא דביק.
  • לכסות את הבצק ולתת לו מנוחה כחצי שעה.
  • ללוש שוב כ-5 דקות, לכסות ולתת שוב מנוחה כחצי שעה.
  • לאחר המנוחה, לחלק את הבצק ללחמניות או חלות קטנות וליצור את הצורות.
  • להניח בתבנית. אפשר לתת לבצק לתפוח עוד חצי שעה ואז למרוח ביצה למעלה ולפזר שומשום או זעתר.
  • לאפות במשך 20 עד 30 דקות בחום של 180 מעלות.

טיפ: אם אתם לא אוהבים את טעם הביצה אפשר להוסיף טיפה חומץ ומעט נס קפה לצבע שחום יותר.



+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017