ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 



בעת בישול קטניות אין להוסיף מלח למים. המלח מקשה את החלבונים שבקטניות וגורם להתקשותן, ולכן יש להוסיף את המלח רק ממש לפני תום הבישול.

כאשר מבשלים תבשיל או רוטב שיש לו דרגת חמיצות גבוהה, כמו משהו שמכיל עגבניות, יש להוסיף קורט סוכר . הסוכר ממתן את דרגת החמיצות של התבשיל או הרוטב, במיוחד אם הוא מכיל עגבניות שהן מטבען חמצמצות, ולכן הוספת הסוכר חשובה.

אסור לפתוח את סיר האורז לאחר סיום בישולו בגלל שהאורז ממשיך להתבשל גם לאחר תום תהליך הבישול על האש מהאדים שלו עצמו. אם פותחים את המכסה לפני סיום התהליך, האדים יברחו ולא יהיו מספיק נוזלים לריכוך אופטימלי של האורז.

כאשר מאדים ירקות, חשוב שהגזר, הכרישה והסלרי יהיו הראשונים בסדר בתהליך האידוי, בגלל שאלו ירקות קשים שזמן הריכוך שלהם הוא הארוך ביותר ויש להתחיל איתם כדי שכלל הירקות יגיעו לרמת ריכוך שווה עם תום הבישול.

כאשר מבשלים כרובית יש להוסיף כמה פרוסות תפוחי אדמה לסיר כדי למנוע ריחות לא נעימים.

כאשר מבשלים תירס, לא מוסיפים מלח למי הבישול כי זה מקשה את גרעיני התירס.

כאשר מבשלים עם יין, אידוי האלכוהול נעשה בתחילת הבישול כדי שהבשר או הירקות יקבלו את הארומה המשובחת וטעמי היין יישארו ללא טעם הלוואי של האלכוהול עצמו.

לטיפ הבא                    רוצה לקבל טיפים למטבח באי מייל שלך?                 לטיפ הקודם



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017