ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

המצרכים:

  • 1 וחצי כוס קמח
  • 5 חלמונים
  • קורט מלח
  • 2-3 כפות שמנת חמוצה או שמנת לקצפת (אפשר להמיר לשמנת צמחית אך לא את של ריץ')
  • כפית אבקת סוכר
  • שמן לטיגון עמוק
  • לציפוי: אבקת סוכר
אופן ההכנה:
  • לשים את הקמח, החלמונים, המלח, השמנת וכפית אבקת סוכר לבצק מוצק וגמיש
  • יוצרים מהבצק עשרים כדורים קטנים ומניחים לשעה למנוחה
  • לאחר שעה, מותחים כל כדור עד שמתקבל גליל דמוי אצבע
  • עושים חתכים בצד אחד של הגליל במרחקים שווים. יש להיזהר לא לחתוך עמוק מדי כדי לא לחצות את הגליל. סוגרים את שני קצוות הגליל, בעוד החתכים כלפי חוץף כך שמתקבלת טבעת.
  • מחממים שמן בסיר בחום גבוה עד שהשמן חם מאד. לאחר שהשמן רותח מנמיכים את החום להכי נמוך שאפשר, מטגנים את הטבעות 1-2 דקות מכל צד עד להזהבה.
  • מוציאים את הטבעות המטוגנות לנייר סופג.
  • זורים אבקת סוכר מלמעלה ומגישים עם ריבה חמצמצה, כמו למשל ריבת משמשים.
  •  



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017