ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

רוצים להכין גלידה בבית בקלי קלות ולא יודעים איך? קבלו מתכון בסיסי שאותו אפשר לשדרג ולהפוך לגלידה בטעם האהוב עליכם!

המצרכים:

  • 3 כוסות חלב 3 אחוז
  • כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפיות תמצית וניל באיכות מעולה (למשל של מקורמיק או ספייס איילנד)
  • כוס סוכר

אופן ההכנה:
  • מערבבים במיקסר את כל המרכיבים מלבד השמנת. את השמנת מוסיפים לאחר מכן ומערבבים ביד.
  • מכניסים לתבנית שטוחה בגדול 20X20 ס"מ ומניחים בפריזר.
  • כשהתערובת מתחילה לקפוא, 2-3 ס"מ בכל צד, יש לערבב שוב במיקסר.
  • משטיחים שוב בתבנית ומחזירים לפריזר
  • לאחר 3-4 שעות הגלידה מוכנה

הצעות לשדרוג:
  • לגלידת שוקולד אפשר להוסיף 150 גרם שוקולד מומס
  • לגלידת אגוזים אפשר להוסיף 150 גרם אגוזים או פיסטוקים טחונים
  • לגלידת ריבת חלב מוסיפים 100 גרם ריבת חלב
  • לגלידת וניל עם עוגיות מוסיפים 150 גרם עוגיות שבורות


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים