ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 
 




 

קיש לוריין הוא מעין פאי שעליו תערובת גבינה ונקניק. נכון, הוא לא כשר אבל הוא טעים מאד. אפשר להכין אותו בקלות ובמהירות ועדיין זה יהיה טעים (האמת שלדעתי הגירסה המהירה היא קלה יותר גם מבחינת הטעם שלה, ומכילה פחות שומן שמכביד על העיכול).

קיש לוריין בגירסה קלה ומהירה לתבנית בגודל סטנדרטי (כ- 28):

המצרכים:
בצק עלים
1 כוס גבינה צהובה כלשהי מגוררת
1 כוס בצל קצוץ מטוגן קלות
2 ביצים 
3 כפות שמנת מתוקה
רצועות דקות של נקניק הודו מעושן

אופן ההכנה:
מניחים את הבצק על התבנית ומותחים אותו כך שיכסה את כל התחתית שלה. בקערה נפרדת טורפים את הביצים, מערבבים אותן ביחד את שאר החומרים ושופכים את התערובת על בצק העלים. אופים ומגישים.

כדי להכין את הבצק בעצמנו עושים כך:
מערבלים 1 חבילה מרגרינה, 1 ביצה, 1 כוס שמנת (או לבן או אשל), 1 חבילה + 2 כפות קמח. לשים ומאחסנים במקרר למשך כמה שעות. אח"כ מכינים את התערובת כמו שהסברנו קודם, שמים על הבצק, אופים ומגישים. 


                        רוצה לקבל עדכונים מהאתר באימייל?





Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017