ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





קטשופ אמור להיות בריא, כי הוא עשוי מעגבניות. אבל האמת היא שהקטשופ רחוק מלהיות בריא. ידעתם שבכל כף קטשופ שאתם שופכים לצלחת יש כמעט כפית סוכר שלמה?
בכל פעם שאתם ממלאים בנדיבות את השניצל והצ'יפס או הפירה של הילדים שלכם בקטשופ, תדעו שאתם ממלאים להם את הצלחת בסוכר. יש אנשים שאוהבים לאכול הכל עם קטשופ ואצל ילדים, הוספת קטשופ לאוכל בהחלט מעודדת אכילה, אז קבלו מתכון להכנת קטשופ ללא סוכר:

המצרכים:
* מחית מ-10 עגבניות
1/4 כוס דבש גולמי
1/2 כוס חומץ לבן אורגני
1/4 כוס מים מסוננים
3/4 כפית מלח הימאליה ורוד
1 שן שום קצוצה

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לסיר על אש בינונית, מקציפים עד שהתערובת חלקה.
מנמיכים את האש אחרי שמתחילה רתיחה ומבשלים על להבה נמוכה במשך 20 דקות, תוך כדי ערבוב לעתים קרובות.
מורידים מהאש.
מצננים.
שומרים בקירור במיכל עם מכסה הדוק.

* להכנת המחית: שמים את העגבניות במים רותחים עד שהקליפה שלהן מתקלפת מהן, מקלפים ומרסקים אותן במעבד מזון.

 
 
אפשר להקפיא את הקטשופ ולשמור בפריזר עד שלושה חודשים. אם בוחרים להקפיא, לעשות את זה מיד.
צ'יפס עם קטשופ ללא סוכר
Image courtesy of Sommai / FreeDigitalPhotos.net






                      


עוד מתכונים:
 

מתכונים לראש השנה

 

מתכונים לחנוכה

 

מתכונים לפסח

 

מתכונים למימונה

 

מתכונים לחג שבועות

 

סלטים קרים

 

עוגיות קלות להכנה

 

פשטידות ומאפים קלים להכנה

 

עוגות קלות להכנה

 

רטבים ומרקים קלים להכנה

יש 2 עמודים
1  2   לעמוד הבא   


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017