ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





פלאפל דגים (מתכון ל 25-30 קציצות)

מצרכים:
300 גרם פילה דג לבן (לוקוס, מוסר, אינטיאס)
3-4 כפות קינואה מבושלת רכה
2 שיני שום גדולות כתושות
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
צ'ילי אדום טרי קצוץ (מידה לפי הטעם)
בצל ירוק קצוץ דק, כולל החלק הלבן או כוסברה
כפית שמן שומשום
כפית רוטב דגים
1/2 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון עמוק

לציפוי:
תערובת שומשום לבן ושומשום שחור

אופן ההכנה:
מנקים את פילה הדג מהעור והעצמות וקוצצים דק.
מערבבים את כל חומרי הקציצות ומכניסים לכשעה במקרר.
יוצרים כדורים קטנים. מצפים אותם בתערובת השומשום.
מחממים את השמן בסיר עמוק, מטגנים עד להזהבה ומספיגים בנייר סופג.

הגשה: עם ספייסי מיונז עם ליים טרי סחוט למעלה.

הערה: חשוב להכין את הפלאפל עם דגים טריים ולא קפואים, גם בגלל הטעם וגם בגלל שכשיוצרים את קציצות הדגים, הבשר שלהם נקשר טוב יותר ויוצר קבב מוצק. אם אתם משתמשים בדג קפוא, תצטרכו להוסיף פירורי לחם לייצוב הקציצות.







                       רוצה לקבל עדכונים מהאתר באימייל?


עוד מתכוני פלאפל:


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017