ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





פלאפל חצילים (מתכון ל-25-30 קציצות)

המצרכים:
500 גרם בשר חצילים שרופים (כדי להשיג יש לשרוף ולקלוף 2-3 חצילים גדולים)
2 שיני שום גדולות כתושות
בצל לבן גדול קצוץ דק
כף שמן זית
150 גרם גבינה בולגרית קשה מגורדת
מלח לפי הטעם 
1/2 כפית פלפל שחור
5 כפות בורגול דק
קורט שאטה טחונה

לציפוי:
קמח לבן
2 ביצים טרופות
פירורי לחם/פנקו
שמן קנולה לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
שורפים את החצילים על להבה גלויה, מקלפים ושומרים את הקליפות לקרם חציל שחור.
מחממים במחבת את זמן הזית, מזגגים את הבצל הלבן עד שהוא מתרכך, מקררים ומוסיפים לחצילים הקלויים.
מוסיפים את שאר המוצרים ומקררים היטב כשעתיים.
לאחר שעתיים מוציאים את התערובת. אם היא עדיין נוזלית, מוסיפים לה מעט פירורי לחם/פנקו.
יוצרים כדורים ומצפים אותם בקמח. טובלים בביצה הטרופה ומגלגלים בפירורי הלחם.
מחממים בסיר עמוק את שמן הקנולה לטמפרטורה של כ-160 מעלות ומטגנים עד להשחמה.מספיגים בנייר סופג, ומגישים מעל צזיקי או טחינה לבנה.



 







עוד מתכונים פלאפל מיוחדים:
 

פלאפל דגים

 

פלאפל חצילים

 

פלאפל כרובית

 

פלאפל פשוט וקל להכנה






Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017