ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 
 




 


אם אתם מעריצים של עוגיות אוראו, העוגה הזאת היא בשבילכם.
למרות שמכינים את העוגה הזאת בארבעה שלבים, היא מאד קלה להכנה. בין שלב לשלב אפשר לנקות את הבלגן שנהיה במטבח כתוצאה מההכנה. המתכון מבוסס על המתכון עוגת אוראו הורסת של רות אוליבר, מתוך האתר על השולחן.
המתכון מתאים לתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.

מצרכים:
לשכבה הראשונה, הבסיס:1 חבילה עוגיות אוראו (16 עוגיות סנדוויץ’)
30 גרם חמאה 


לשכבה השניה, הקרם והעוגיות:
250 גרם גבינת שמנת טבעית
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
1 כפית אבקת קפה נמס
1 כפית תמצית וניל
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
10 עוגיות סנדוויץ’ אוראו מצופות שוקולד, קצוצות דק
50 גרם שוקולד מריר קצוץ דק


לשכבה השלישית, הגנאש:
60 גרם שוקולד מריר קצוץ
60 מ”ל (1/4 כוס) שמנת מתוקה 


לשכבה הרביעית, הקצפת והקישוט:1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
4 עוגיות סנדוויץ’ אוראו מצופות שוקולד חום או לבן חתוכות לרבעים 


אופן ההכנה:
הבסיס:
טוחנים חבילת עוגיות אוראו (כולל הקרם שבאמצע) עם חמאה במעבד מזון לפירורים גדולים. משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. מקפיאים ל-15 דקות. 

שכבה שניה:
מכינים קרם מהגבינה והעוגיות: מקציפים את הגבינה, השמנת המתוקה, קפה נמס, תמצית וניל וסוכר לקרם יציב. מקפלים פנימה את העוגיות הקצוצות והשוקולד. יוצקים על הבסיס ומקפיאים לשעה.


שכבה שלישית: 
מכינים את הגנאש: מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה קטנה. מחממים את השמנת לסף רתיחה, יוצקים אותה על השוקולד וממתינים דקה. מערבבים ויוצקים על הקרם. מעבירים לכמה דקות למקפיא עד שהגנאש מתקשה. 


שכבה רביעית:
מכינים את הקצפת: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה. מורחים על הגנאש ומקשטים ברבעי עוגיות אוראו מצופות. שומרים במקפיא עד ההגשה.








                       

עוד מתכונים:
יש 2 עמודים
1  2   לעמוד הבא   


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017