ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

איך מכינים בבית ממרח נוטלה טעים שאפשר ללקק עם האצבע או לאכול עם כפית ואף פעם לא נמאס?
קבלו מתכון לממרח שוקולד אגוזים שיכול להתחרות בנוטלה המפורסמת.



המצרכים:
3/4 אגוזי לוז שלמים
150 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס אבקת סוכר
1 כף גדושה אבקת קקאו
קורט מלח
1 כף שמן צמחי (לא שמן זית)



אופן ההכנה:
קולים את האגוזים: מפזרים אותם על תבנית גדולה שעליה נייר אפייה. אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 5-7 דקות.
כדי שהאגוזים לא ישרפו מטלטלים מדי פעם את התבנית (כ-3 פעמים) במהלך האפייה.
טוחנים את האגוזים הקלויים במעבד מזון במשך 2-3 דקות, עד שהם הופכים לאבקה קצת לחה.
מוסיפים לאבקת האגוזים את הקקאו, אבקת הסוכר והמלח וטוחנים שוב עד קבלת תערובת אחידה.
ממשיכים לטחון עוד במשך 2-3 דקות, כדי שהגושים הקטנים יתרסקו והמרקם יהיה חלק ונוזלי.
בקערה נפרדת שוברים את השוקולד לקוביות, מוסיפים לו את השמן ומחממים במיקרוגל 30 שניות.
אחרי 30 שניות מערבבים את השוקולד ומחזירים למיקרוגל להמשך חימום, גם הפעם למשך 30 שניות.
מוציאים שוב ומערבבים ומחזירים לחימום נוסף של 30 שניות, עד שהממרח מספיק חלק ואחיד.
מוסיפים את הממרח לתערובת אגוזי הלוז וטוחנים ביחד עד שנוצר ממרח אחיד.
מעבירים את הממרח לצנצנת אטומה ושומרים במקום קריר.






                       

עוד מתכונים:
 

מתכונים לראש השנה

 

מתכונים לחנוכה

 

מתכונים לפסח

 

מתכונים למימונה

 

מתכונים לחג שבועות

 

סלטים קרים

 

עוגיות קלות להכנה

 

פשטידות ומאפים קלים להכנה

 

עוגות קלות להכנה

 

רטבים ומרקים קלים להכנה

יש 2 עמודים
1  2   לעמוד הבא   


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017