ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 




כל מי שמכור לשוקולד יודע שיש שוקולד ואז יש נוטלה. ממרח השוקולד ואגוזי הלוז קיים בערך משנת 1940, ולמרות שיש לו חיקויים רבים שהופיעו בשוק, אין כמו הנוטלה המקורית והאמיתית.
נוטלה ממשיכה להיות ההנאה האסורה האהובה של השוקוהליסטים ברחבי העולם. לכן אין זה מפתיע שאוהדי נוטלה מושבעים החליטו להתחיל במסורת חגיגת יום הנוטלה בשנת 2007. החגיגה המתוקה הושקה באמצעות הרשתות החברתיות על ידי בלוגרים ומעריצים של נוטלה, ועד מהרה הצטרפו אליה עשרות אלפי חסידי נוטלה ששמחו להראות את הערכתם לממרח המדהים און ליין.

לא תאמינו, אבל שוקולד נוטלה הומצא בזכות מלחמת העולם השנייה הידועה לשמצה. בזמן המלחמה מחירו של השוקולד באיטליה עלה מאד, ולכן היצרן של ממרח השוקולד, פייטרו פררו, הוסיף לממרח שלו קרם שהכין מאגוזים.
 
ב-5 בפברואר כל שנה, מתאחדים אוהדי נוטלה מכל העולם וחוגגים את קיומו של ממרח השוקולד המופלא הזה על ידי אכילה בכפית ישר מתוך הקופסא, העלאת תמונות מרוחות בשוקולד נוטלה, פרסום מתכוני נוטלה יצירתיים ושילוב של נוטלה בכל ארוחות היום.
אין גבול למה שאפשר לעשות עם נוטלה. אפשר להתחיל את היום בפנקייק עם נוטלה, להמשיך עם אספרסו מעורבב עם כפית נוטלה (לא יאמן כמה שזה טעים!), להוסיף נוטלה לעוגה, לגלידה ולמוס ואפילו למאכלים מלוחים. אין גבול לדמיון! 

יום נוטלה העולמי
מתוך האתר: world nutella day



ללוח הימים המיוחדים בשנה         





Go Back  Print  Send Page