ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 




איך להכין גלידה מטוגנת? מתכון מושחת במיוחד שמשלב בתוכו חום, קור ומתיקות בעת ובעונה אחת ולכן קשה לעמוד בפניו. האמת? חבל שניסיתי כי הטעם מהמם. הבעיה שזה קטן מדי ונגמר בשני ביסים, אז מומלץ להכין כמה בבת אחת.

1. לוקחים שתי פרוסות לחם או חלה. על האמצע של הפרוסה מניחים כף של הגלידה האהובה עליכם (או הגלידה היחידה שיש בבית):
 גלידה מטוגנת בלחם
תחתכו פרוסות דקות!

2. שימו את פרוסת הלחם השניה על הפרוסה עם כף הגלידה שבאמצע (בקיצור, תכינו סנדוויץ'):


3. קחו ספל והניחו אותו הפוך על הסנדוויץ' שיצרתם. ליחצו על הספל כדי לחתוך את הסנדוויץ' לצורה של עיגול.
איך מכינים לחם מטוגן עם גלידה

4. הסנדוויץ' יתקע בתוך הספל. אל תילחצו. הוציאו אותו בזהירות ובעדינות בעזרת סכין או הקצה של הכפית, או בעזרת טפיחה קלה על תחתית הספל.


5. עכשיו תמעכו טוב טוב את השוליים של הסנדוויץ' כדי שידבקו, כך שבעת הטיגון הגלידה לא תתפזר לצדדים. לפני הטיגון כדאי לשים בפריזר לשעה. אם לא, לטגן מייד לפני שהגלידה נמסה. ככל שהגלידה קפואה יותר, כך הסנדוויץ' טעים יותר (תזכרו לשמור על השילוב של החום והקור).
סנדביץ' גלידה מטוגן

6. מטגנים את הסנדוויץ' משני הצדדים עד שהוא נהיה חום. אוכלים מהר לפני שהגלידה נמסה או מתחממת בפנים (או לפני שמישהו אחר יבוא ויאכל לך את זה).

כריך מטוגן עם גלידה

גלידה מטוגנת- יאמי!!!!
בחזרה לפינת הדיאטה ז"ל                                                          רוצה לקבל עדכונים מהאתר באימייל?





Go Back  Print  Send Page