ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





אם חשבתם שבשביל לבשל פסטה צריך לחכות מלא זמן, טעיתם. קבלו את הטריק שיקצר לכם את זמן הבישול של הפסטה ויחסוך לכם 10 דקות לפחות בחיים:
 
                       
אנחנו רגילים להכין פסטה כך: למלא סיר במים ולחכות שעה וחצי שהמים ירתחו, להכניס את הפסטה לסיר ולחכות שתתרכך. השיטה המקוצרת היא: שמים את הפסטה במחבת, מוסיפים לה מים (הרבה), מדליקים את האש ומערבבים עד שהיא רכה.

פסטה מהירה

 רוצה לקבל עדכונים מהאתר באימייל?



עוד טיפים של אוכל:

ביצה קשה בצורת לב ♥

10/12/2016 10:53:00

המשך לקרוא »

מה הבעיה עם החלב?

07/01/2017 11:26:00

המשך לקרוא »

איך להכין פסטה מהר

27/01/2015 10:12:00

המשך לקרוא »

סודות במטבח- טיפים מעולים להכנת אוכל

28/10/2014 06:00:00

המשך לקרוא »

איך לנקות סירים ומחבתות שרופים בקלות ובמהירות

27/10/2014 13:18:00

המשך לקרוא »

איך ואיפה לקטוף פטריות

26/09/2014 16:22:00

המשך לקרוא »

עובדות על אבוקדו

18/09/2014 12:06:00

המשך לקרוא »

קופסת פיצה ידידותית לאדם ולסביבה

14/09/2014 09:19:00

המשך לקרוא »

7 מיתוסים על שוקולד

23/08/2014 07:35:00

המשך לקרוא »

איך אוכלים נכון מאכלים מסביב לעולם?

15/08/2014 08:37:00

המשך לקרוא »
יש 4 עמודים
1  2 3 4   לעמוד הבא   


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017